Проблемът на ЦСКА - не може да спечели мач, ако изостава (ТАБЛИЦА)


Проблемът на ЦСКА - не може да спечели мач, ако изостава (ТАБЛИЦА)
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

4958 0

ЦСКА изглежда имат проблеми с манталитета и това на този етап ги държи на 6 точки от Лудогорец и може да ги спре за титлата. Оказва се, че "червените" нито веднъж не са спечелили мач, в който първи са инкасирали попадение. Нещо повече - в 4-те случая, когато това е ставало, те са спечелили едва една точка.

Статистиката на ЦСКА изглежда така - в 4 мача, когато са изоставали в резултата, са записали 1 равен и 3 загуби. Лидер по брой спечелени точки след изоставане е лидерът и в класирането в Първа лига - Лудогорец. Разградчани също в 4 мача са допускали да им поведат, но са успели 3 пъти да спечелят и да загубят само веднъж.

ИЗНЕНАДВАЩ ОТБОР Е РИЦАРЯТ НА ФЕЪРПЛЕЯ В ПЪРВА ЛИГА

Левски е на трето място в тази класация. "Сините" 7 пъти са допускали да им поведат, като са успели 2 пъти да победят, веднъж да завършат наравно и 4 пъти да загубят.

Берое изненадващо е на второ място по спечелени точки след допуснат първи гол в своята врата. "Заралии" са събрали 9 точки в 9 такива мача - 2 победи, 3 равенства и 4 загуби. Най-рядко в положението на изоставащ са попадали ЦСКА и Лудогорец (по 4 пъти) и Левски и Ботев (Пд) - по 7 пъти. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички