ЦСКА отново се опитва да уреди елитна контрола


ЦСКА отново се опитва да уреди елитна контрола
Снимка: cska.bg

857 0

ЦСКА отново се опитва да уреди престижна контрола по време на подготовката на тима. Ръководството на клуба преговаря с колегите си от Динамо Киев за спаринг между двата тима в Испания, където ще се готвят, съобщиха руските медии.

Това няма да е прецедент, тъй като ЦСКА и украинският гранд се изправиха един срещу друг и миналата зима на испанска земя, а проверката завърши 0:0. Тогава „червените" под ръководството на Стамен Белчев бяха по-добрият отбор и можеха да спечелят срещу силния си съперник, пише "Меридиан мач".

Сега ЦСКА и Динамо трябва да играят в Марбея. Любопитното е, че и двата отбора са на второ място в първенствата на страните си. Известно е, че „червените" изостават на 6 точки от Лудогорец по време на паузата. Динамо пък е 7 точки зад големия си съперник Шахтьор Донецк. Те обаче ще се опитат да обърнат тенденцията през пролетта и да завършат на върха.

Днес също така се появи и информация, че елитен френски тим иска да привлече звездата на тима Кирил Десподов. Вижте повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички