Защо Ел Маестро не връчи капитанската лента на Чорбаджийски, а на Тиаго?


Защо Ел Маестро не връчи капитанската лента на Чорбаджийски, а на Тиаго?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5013 0

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро обясни защо е дал капитанската лента на Рубен Пинто, а не на Божидар Чорбаджийски, в отсъствието на наказания Николай Бодуров. Както е известно, младият бранител беше титуляр на отбора при завръщането му в Първа лига, но от този сезон няма да е сред двамата, които са титулярни носители на лентата.

“Играхме с двама българи и въпреки това сме най-традиционният български отбор. Имаме една сплотена група. Трудно е когато имаш бразилци, португалци, българи. Специфично е в съблекалнята, а Пинто е лидер. Исках бразилско-португалската група да почувства, че са важни за нас”, обоснова се треньорът на "червените" след победата на тима му с 3:0 над Адмира Вакер.

"Бодуров е нашият капитан, Малинов е много важен играч за нас. Не прибързвайте да си правите заключения след един мач. В този двубой някои направиха великолепни представянеия - Джеси, Стивън Перейра. Много съм доволен, че можем да разчитаме на тези момчета, когато имаме нужда от тях", коментира Ел Маетро многото промени по състава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички