Лидер на сектор "Г" нападна феновете - обяви ги за апатични


Лидер на сектор "Г" нападна феновете - обяви ги за апатични
Снимка: БГНЕС

3263 0

Един от тарторите на сектор "Г" - Иван Велчев Кюстендилеца, изрази сериозно недоволство към феновете на ЦСКА след старта на сезона както в Първа лига, така и в Лига Европа. Той нарече привържениците "апатични" и показа няколко факта относно продажбата на фен артикули, както и на билети и сезонни карти.

"Искам да споделя факти от последните дни и часове. Все неща, които касаят "великата червена публика". Преди първия мач с Рига бяха пуснати 300 официални фланелки на отбора, към момента с клизма са продадени 200. От вчера до днес имаме двама човека, записани за екскурзията до Виена. Има близо 4000 продадени билета за мача с Адмира в София. Което е крайно недостатъчно. Като прибавим и "десанта", който сътворихме в Рига, който се изразяваше в присъствието на не повече от 70-80 наши... Абонаментните карти пък са наполовина от миналата година, около 700.

Все цифри, които са притеснителни. А претенциите ни за селекция, стадион и прочие са огромни. Огромни претенции без никакво покритие...", написа той във Facebook.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички