Защитник все по-близо до ЦСКА, взимат го без трансферна сума


Защитник все по-близо до ЦСКА, взимат го без трансферна сума
Снимка: БГНЕС

2510 0

ЦСКА изглежда близо до привличането на още едно ново попълнение. "Червените" се интересуват от алжирският универсален защитник Хусин Бенаяда.

ЦСКА ще се подсилва с нов играч

Според профила Wydad Time в Twitter 31-годишният футболист ще премине в българския тим. Първоначално се твърдеше, че той ще премине под наем на "Армията" от Уидад, но според последните информации той вече е прекратил по взаимно съгласие договора си.

Това означава, че ЦСКА може да вземе Бенаяда, без да плаща трансферна сума за него, предава "Тема спорт". Според авторитетния френско-алжирски журналист от L’Equipe Набил Джелит защитникът е силно желан и от белгийския Кортрайк, където играе друг алжирец – Абделкахар Кадри.

В контакт с агента на бранителя са и клубове от Франция и Персийския залив, допълва Джелит. Хусин Бенаяда е роден на 8 август 1992 година и играе като централен защитник, но може да действа и на позицията десен халф-бек. В ЦСКА пък ще правят минилагер в паузата за националните отбори, в който да пробват нови идеи и да подобрят състоянието си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички