ЦСКА ще бори кризата с лагер по време на паузата в Първа лига


ЦСКА ще бори кризата с лагер по време на паузата в Първа лига
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3718 0

След серия негативни резултати от ЦСКА вече мислят как да подобрят формата на тима. "Червените" са взели решение да проведат минилагер в началото на септември, който ще се проведе в Тетевен. Това ще се случи по време на паузата в шампионата заради двубоите на националния отбор.

Акцентът - физическата подготовка

По време на подготовката, която ще стартира на 5-ти септември, столичани ще наблегнат на физическата подготовка, пише "Тема спорт".  Лагерът ще завърши с една контрола, като съперникът ще бъде уточнен в следващите дни. На 2 септември, събота, "червените" гостуват на Берое. След това е прекъсването за националните отбори. В уикенда на 16-17 септември е домакинството срещу ЦСКА 1948.

Подобренията на Нестор Ел Маестро

Наставникът на тима Нестор Ел Маестро иска отборът да подобри кондиционното си състояние, както и да отработи някои тактически варианти. Както е известно, лятната подготовка на ЦСКА бе в Австрия при предшественика му Саша Илич, но не бе използвана пълноценно, като основната причина за това е отсъствието на куп основни играчи. Очаква се, с оглед на националите, които ще бъдат повикани, на лагера в Тетевен да бъдат качени и някои млади момчета от дублиращия състав. След загубата с 3:0 от Лудогорец Нестор Ел Маестро говори за проблеми в ЦСКА, които трябва да бъдат анализирани, но не ги назова конкретно.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички