Занев сменя последния в Русия с борещия се за титлата у нас ЦСКА?


Занев сменя последния в Русия с борещия се за титлата у нас ЦСКА?
Снимка: Getty Images/Guliver

2186 0

ЦСКА е почти сигурният нов отбор на национала Петър Занев, твърди "Меридиан мач". Очаква се опитният бранител да подпише своя договор с "червените" през лятото. Понастоящем той е свободен агент, след като прекрати по собствено съгласие контракта си с последния в класирането на руския елит Енисей.

33-годишният бранител се познава отлично с ръководните фигури в ЦСКА, тъй като е работил с тях в Литекс. Треньорът на "червените" Любо Пенев също знае качествата на Занев, тъй като му е бил наставник и в Ловеч, и в националния тим.

В момента ЦСКА изпитва огромни проблеми в лявата зона на защитата. Всичко тръгна с продажбата на Антон Недялков. Неговият наследник Джеферсон така и не успява да покаже качества, че заслужава да носи червения екип. Когато пък бразилецът е контузен, вместо него играеха Ангел Лясков и Нуно Томаш, който по принцип е централен бранител.

Занев има сериозна визитка. Освен в Пирин и Литекс, той е играл още за Селта, Расинг Ферол, Волин Луцк, Амкар Перм и за последно в Енисей. Има 40 мача за националния отбор. А каква е причината да напусне така внезапно Енисей вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички