До няколко дни Любослав Пенев взима нов кондиционен треньор


До няколко дни Любослав Пенев взима нов кондиционен треньор
Снимка: БГНЕС

1211 0

ЦСКА съвсем скоро ще привлече нов кондиционен треньор, който е доверен човек на Любослав Пенев. Това е Давид Родригес. Двамата работиха заедно в ЦСКА, Литекс, националния отбор и за последно във Валенсия "Б".

Още през миналото лято, когато Ел Голеадор беше вариант за нов треньор, той имаше условие да започне работа заедно с испанеца. Тогава двете страни не се разбраха и "червените" предпочетоха Нестор Ел Маестро. След като се завърна на "Армията" в началото на тази година Любо набързо измете от клуба Томас Нойберг, който дойде в ЦСКА още през 2016 г., пише "Меридиан мач". Понастоящем с физическата подготовка на "Армейците" се занимава Кирил Динчев, който бе асистент на Нойберг. Предполага се, че той ще остане и в екипа на Давиде Родригес.

ЦСКА се нуждае спешно от нов кондиционен треньор и това ясно се видя по време на второто полувреме в мача с Лудогорец от Първа лига. Само до края на този месец на ЦСКА предстоят 5 мача, а за разлика от конкурентите си за първото място Лудогорец и Левски, "червените" единствени са и в битката за Купата на България и ще им трябва сериозна физическа издръжливост.

По-рано пък се появи информация, че "червените" се интересуват от румънски талант - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички