Ританият от феновете на ЦСКА Стойчо Стоилов отново работи на "Армията"


Ританият от феновете на ЦСКА Стойчо Стоилов отново работи на "Армията"
Снимка: Lap.bg/ колаж: SportLive

6681 0

Стойчо Стоилов е бил върнат на работа в ЦСКА, въпреки че официално се раздели с клуба през лятото, твърдят колегите от “Блиц”. Според информациите, Стоилов е подновил работата си в ЦСКА от няколко месеца, но неговата дейност е извън светлината на прожекторите.

Смята се, че именно Стойчо Стоилов е човекът, довел двете зимни попълнения на “червените” – Маурисио Гарсес и Браян Морено. През януари пък Стойчо е бил на лов за играчи в Камерун, където се проведе турнирът за Купата африканските нации.

Както е известно, през юли Гриша Ганчев извърши треньорски и ръководни рокади, като уволни Любослав Пенев и се раздели със Стойчо Стоилов и Пламен Марков. Раздялата със Стоилов дойде и след гневна реакция на фенове на ЦСКА, които го ритаха след мач на "червените" в Европа.

Стоилов е стоял извън ЦСКА само два-три месеца, след което се е завърнал. Реално Стойчо Стоилов изпълнява почти същите функции – да обикаля и да търси нови попълнения. Един от новите в ЦСКА обаче се контузи и ще отсъства не малко време (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички