Задържаха Росен Петров - Животното след заплахите към синдика на ЦСКА


Задържаха Росен Петров - Животното след заплахите към синдика на ЦСКА
Снимка: "България Днес"

4433 0

Прокуратурата привлече като обвиняем Росен Петров – Животното, заради отправени заплахи към синдика на ПФК ЦСКА АД Дора Милева – синдик на изпадналото в несъстоятелност дружество. Търгът за емблемата и имуществото на ПФК ЦСКА АД или по-скоро опитът за провеждането беше направен на 30.03.2017 г., в административната сграда на стадион "Българска армия" в гр. София.

Сред отправените от Петров към Милева реплики били думите – „Ако не отвориш офертата и не отмениш търга, няма къде да се скриеш…ще те намерим дори на луната…ще пострадаш!“, съобщиха от прокуратата на сайта си.

Действията на Петров били възприети от множество свидетели, като за инцидента незабавно било сигнализирано на органите на СДВР. Служителите на реда задържали Петров, а по случая било образувано досъдебно производство.

Впоследствие му е повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл. 144, ал. 2, вр. ал. 1 НК (за което се предвижда наказание лишаване от свобода до пет години).

Предвид изключително високата обществена опасност на личността на Петров, основаваща се на неговите многобройни предходни осъждания, прокуратурата е разпоредила задържане на обвиняемия до 06.04.2017 г., когато той ще бъде конвоиран в сградата на Софийския районен съд за разглеждане на искане за неговото по-нататъшно задържане под стража.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички