Животното изригна срещу Дора Милева: Господ ще те накаже, ще си платиш и ти, и семейството ти, и дъщеря ти, и внуците ти (ВИДЕО)


Животното изригна срещу Дора Милева: Господ ще те накаже, ще си платиш и ти, и семейството ти, и дъщеря ти, и внуците ти (ВИДЕО)
Снимка: "България Днес"

2913 0

Росен Петров - Животното бе обявен за главно действащо лице при отменения търг за активите на ПФК ЦСКА АД в четвъртък (30 март).

Според синдик Дора Милева, един от тарторите на "Сектор Г" е отправил брутални заплахи към нея, като според нея дори е заявил, че ще я изкорми. Според Петров обаче случката няма нищо общо с това, което Милева е разкрила пред медиите.

"Прочетох интервюто на синдик Дора Милева и първото нещо, което ще направя е в понеделник да подам жалба в прокуратурата за клевета", започна изказването си Петров.

"Ако се потвърди, че тя е казала това пред доста известни медии, не мисля, че ще имам проблем да я осъдя, защото всяка нейна дума е клевета. Тя твърди, че аз съм я притискал и заплашвал. Мога да докажа, че аз по време на търга по никакъв начин дори не съм приближавал стаята, в която беше тя. Да, аз наистина влезнах в стаята се е провел търга към 14:30, което е доста време след края му", продължи Животното.

"В момента, в който аз влезнах в стаята, вътре имаше 20 човека, имаше двама полицаи - висшестоящи. Тя твърди, че съм я заплашвал в тяхно присъствие - това са абсолютни глупости. Ако съм направил това в присъствието на полицаи, нормално е да бях арестуван. Няма да обявявам сега имената на полицаите, ще се стигне до дело ще ги призова като свидетели."

"Целта на нея и на нейните кукловоди е да ударят ЦСКА, публиката, да ударят и мене като един от лидерите на тази публика. Явно някой пак иска да ме види зад решетките. Явна е атаката по ЦСКА на всички фронтове."

"Лицето Газдов твърди, че всеки можел да участва в този търг и защо ние, феновете не сме му били позволили. Господин Тодор Батков, господин Спас Русев,господин Лютви Местан също са граждани на Република България, нормално ли е, господин Газдов ние да ги допуснем и тях до търга? Искам да получа отговор на този въпрос лично от Газдов."

"Да, аз казах, че дори Дора Милева да направи търга и на Луната, ние пак ще отидем. Ако това е заплаха, добре, тогава съм я заплашил. Ние нямаме друга опция и ще браним емблемата на ЦСКА."

"Единствената заплаха, която направих бе от името на Господ, казах ѝ: Ще си платиш, Господ ще те накаже, ще си платиш и ти, и семейството ти, и дъщеря ти, и внуците ти, защото се гавриш с половин България. Ако тя припознава в мене Господ, да идва да ме целува всяка сутрин по... ръката."

Източник: Livesport.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички