"Всичко трябва да бъде различно", защитник на ЦСКА се закани за двубоя с Левски


"Всичко трябва да бъде различно", защитник на ЦСКА се закани за двубоя с Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1790 0

Защитникът на ЦСКА Брадли де Нойер сподели каква е атмосферата в двубоя преди дербито с Левски в понеделник, 17 април. Той е категоричен, че спечелването на точки е най-важното за отбора, който е на първото място и се бори за титлата.

"Всичко трябва да бъде различно", категоричен е бранителят

„Не постигнахме добър резултат в първия двубой срещу Левски и не бе добър мач за нас. Тези мачове носят повече емоции и се надявам този път да спечелим. Всичко трябва да бъде различно. Сега играем в друга формация в сравнение с първия мач. Израснахме и това трябва да го покажем на терена.

Това е дерби, така че нищо няма да наруши мотивацията на Левски. Не наша работа да гледаме при тях. Трябва да гледам себе си и да се подготвим максимално добре и да не се интересуваме какво се случва при тях. За нас най-важно за нас е да трупаме точки”, сподели Де Нойер в "Домът на футбола", като сподели, че Саша Илич успява да извлече максимума от всеки играч.

"Назон е малко луд, какъвто съм и аз и може би затова се разбираме добре. Той е страхотно момче, имаме страхотна връзка помежду си. Имаме добра връзка и на терена. Има случаи когато без да гледам знам къде е на терена. Предпочитам да асистирам. Аз не съм нападател. Хубаво е да вкараш, но по хубаво е да изработиш гола”, каза още Брадли де Нойер. Георги Петков пък се изказа доста остро за Назон и формата му, откакто е в България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички