"Назон го чакат 6 месеца да свали 30 килограма, треньорът му го нарече клоун"


"Назон го чакат 6 месеца да свали 30 килограма, треньорът му го нарече клоун"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

20795 0

Опитният вратар на Славия Георги Петков даде интервю, в което се изказа много критично за нападателя на ЦСКА Дюкенс Назон. Двамата се провокираха през голяма част от дербито между двата столични отбора.

Петков, който изненадващо застана под рамката за "белите" вместо национала Светослав Вуцов, дори отбеляза, че треньорът на Назон, без да пояснява дали става въпрос за Саша Илич, го е нарекъл "клоун" при смяната му.

Вратарят се изказа критично и за формата, в която националът на Хаити е пристигнал в България. Според Петков Назон е бил с 30 килограма отгоре, като освен това се учуди как от ЦСКА изобщо го чакат 6 месеца да ги свали.

"Ако беше българин, млад нападател на ЦСКА, нямаше да го коментирам. Сега за него ще кажа самото изявление на неговия треньор, който при смяната го нарече клоун, направете си сметката. Идва чужденец, който е с 30 килограма отгоре, аз не знам господин Ганчев как ги взима тия футболисти. И му дават шанс шест месеца да свали тия килограми и да става звезда в България.

Аз не го приемам. Той да си прави каквото иска. Достатъчно съм играл, печелил съм купи и титли, не знам той да е печелил нещо. Какво да му обръщам внимание на един чужденец, който е дошъл в България и то в отбор като ЦСКА" - сподели Петков за "Гонг".

По време на мача със Славия имаше и ексцесии по трибуните - изпочупени и запалени седалки. Така ЦСКА отнесе сурова 5-цифрена глоба от БФС, а Левски почти го "догони" със санкцията преди дербито между двата гранда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички