"Видях приятелите": Чужденец с над 60 мача за ЦСКА посети тима преди Левски (СНИМКА)


"Видях приятелите": Чужденец с над 60 мача за ЦСКА посети тима преди Левски (СНИМКА)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5491 0

Футболистите на ЦСКА имаха гост по време на тренировъчното си занимание днес (12.04). Става въпрос за бившия състезател на "армейците" Евандро да Силва, който посети клубната база на отбора преди голямото дерби с Левски.

Бразилецът е на гости на своя сънародник Густаво Бусато и реши да посети и целия отбор, докато е в София. Той ги надъха преди въпросния двубой със "сините", като им пожела и късмет. По време на паузата за националните отбори пък Бусато бе на гости на Евандро в Сърбия.

Напомняме, че след "армейците" Евандро премина в МОЛ Фехервар, а след това игра още в Пролетер и Раднички Ниш, където се подвизава към момента. "Видях приятелите си. Благодаря за посрещането от всички. Успех" - написа той в личния си профил в социалната мрежа Instagram, след като се видя с играчите и щаба.

Той бе в ЦСКА в периода 2018-2020 година. За това време записа 65 срещи, в които се отчете с 18 попадения и 6 асистенции. Той игра и в Европа с "червената" фланелка, като има общо шест срещи в европейските клубни турнири с ЦСКА.

Срещата за лидера във временното подреждане в Първа лига срещу Левски е в понеделник (17.04). Тогава Саша Илич ще се бори за пореден успех на Балканите в зрелищно дерби.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички