Всичко или нищо - Йорданеску взе важно решение, за да подготви ЦСКА за Лудогорец


Всичко или нищо - Йорданеску взе важно решение, за да подготви ЦСКА за Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1926 0

Старши-треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску е взел много сериозно под внимание предстоящото дерби срещу Лудогорец. Румънският специалист иска победата на всяка цена и дори заведе своите възпитаници на легер в Шумен ден преди предвиденото.

"Червените" ще се готвят под абсолютен секрет преди дербито, като дори фенове по всяка вероятност няма да бъдат допускани до играчите. Йорданеску е приготвил стриктна програма, а причината да се тръгне по-рано за Шумен е да бъдат избегнати каквито и да е разсейвания на играчите.

Срещата срещу шампиона в Разград е много важна за бъдещето на румънския специалист, който е с почти изчерпан карт-бланш от страна на ръководството. Информациите, че Стойчо Младенов е пред завръщане в клуба със сигурност не помагат на треньора, но той ще направи всичко по силите си, за да измъкне точка или три от Лудогорец.

За самия двубой Йорданеску има две дилеми пред себе си. Едната е свързана с вратарския пост, тъй като Георги Китанов не е напълно възстановен от контузия. Той попадна в групата за двубоя, но все пак има вероятност Александър Конов да пази срещу "орлите".

Другата въпросителна е кой да поведе нападението на ЦСКА. Густаво Кулма е възстановен от контузия, но Преслав Йорданов записа силен мач срещу Левски и, въпреки че не вкара нито на "сините", нито на Локо Пловдив, е с по-големи шансове да играе срещу Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички