ЦСКА излиза с нов нападател срещу Лудогорец


ЦСКА излиза с нов нападател срещу Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1841 0

Колумбиецът Густаво Кулма ще се завърне на терена за ЦСКА в Разград, а е много вероятно да попадне и сред стартовите 11 срещу Лудогорец, съобщава 'Тема Спорт".

Ако това се случи, 26-годишният колумбиец ще замени Преслав Йорданов на върха на атаката за сблъсъка с орлите, който е 6 събота от 15:00 часа.

Кулма е напълно възстановен от своята травма и тренира вече близо 10 дни на пълни обороти, така че няма да има проблем да започне от първата минута.

Преслав пък изпадна в сериозна дупка и с изключение на мача с Левски, когато отбеляза от дузпа, и при разгрома с 5:1 над Нефтохимик не е вкарвал.

Слабата форма на Преслав по всяка вероятност ще доведе до изваждането му от стартовите 11 и неговата алтернатива почти сигурно ще е Кулма.

Колумбиецът вече игра няколко мача на върха на атаката и реализира 3 попадения в тази си роля, така че има аргументи да се заложи на него.

Той пък ще се опита да се реваншира за пропуска, който направи срещу Дунав. Мачът с русенци се игра точно в Разград, а Кулма от малка дистанция удари греда при 0:1. След тази ситуацията бе започната и атаката, довела до крайното 2:0 за Дунав.

Другата опция за върха на атаката е Милчо Ангелов (21 г.), но вероятността той да получи доверие в Разград от първата минута граничи с нулата.

И докато за поста на централен нападател румънският треньор има избор, то ситуацията с вратарската позиция е по-притеснителна.

Състоянието на титулярния страж Георги Китанов (21 г.) все още не се е подобрило и на този етап той пропуска мача. Днес окончателно ще се вземе решение дали Китанов ще попадне в групата, но е ясно, че благоевградчанинът е с илюзорни шансове да излезе срещу Лудогорец.

Така под рамката за трети пореден път доверие ще получи Александър Конов (23 г.), който досега не е взимал участие в двубой с толкова висок залог. Негова резерва вероятно отново ще е Анатоли Господинов, освен ако Китанов не попадне в групата за Разград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички