Шести треньор на "червените" ще търси успех над Лудогорец


Шести треньор на "червените" ще търси успех над Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1127 0

ЦСКА вече 5 години не може да намери точната рецепта, по която да победи Лудогорец в първенството. Армейците имаха 12 опита, но само в 4 от тях стигнаха до точка, а в останалите 8 загубиха. Без значение кой е треньор на тима, червените така и не успяват да победят съперника от Разград. Сега наред е Едуард Йорданеску.

На треньорското кормило на ЦСКА срещу Лудогорец се изредиха вече пет екипа. Първият сблъсък на ниво Първа лига между отборите бе на 28 ноември 2011 г. на "Армията". Тогава червените бяха водени от тандема Димитър Пенев - Драголюб Симонович и направиха 2:2. Това е и последният случай, в който ЦСКА вкара повече от един гол срещу разградчани в първенството, отбелязва вестник "Тема спорт".

Най-големият карък в спора без съмнение е Стойчо Младенов. Той има в опита срещу Лудогорец, но равносметката е катастрофална -1 реми и 7 загуби при 1:12 голова разлика. Стойчо взе точка едва при последния си сблъсък с разградчани досега -на 22 ноември 2014 г. при 1:1 на "Армията".

Милен Радуканов и Любослав Пенев са други двама треньори, които не успяха да бият Лудогорец. Радуканов направи 0:0 в София на 11 април 2013 г., а Пенев стигна до същия резултат, пак на "Армията", на 9 май 2015 г. Това е и последният мач между двата отбора към този момент.

В един мач ЦСКА беше воден и от Галин Иванов, но срещата завърши с тежка загуба - 0:4 на 4 април 2015 г. в Разград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички