"Вярвам, че мога да получавам повече шанс за игра": Българин в ЦСКА се надява на повече минути


"Вярвам, че мога да получавам повече шанс за игра": Българин в ЦСКА се надява на повече минути
Снимка: Lap.bg

4331 0

Един от националите на България, които са в ЦСКА, даде любопитно интервю. В него той призна, че вярва, че може да получава и повече игрово време с "армейците", както и че се надява това да се случи. Става въпрос за полузащитника Станислав Шопов.

"Да, трудно е да пробиеш в ЦСКА. Това е най-големият отбор в България за мен. За шанса - вярвам, че мога да получавам повече шанс, работя всеки ден за това и се надявам да се случи и да го грабна" - признава той.

Шопов се върна и към момента, в който осъществи трансфер при "червените" и се завърна в България. Полузащитникът не скри, че се е върнал в страната ни, за да получава повече игрово време, но и сподели, че когато е дошла офертата от ЦСКА, интересът към него от други клубове е нямал значение.

"Със сигурност съм поласкан, защото ЦСКА е голямо име, не само в българския футбол, а в цял свят. Когато бях в Холандия, хората знаеха за ЦСКА и за Христо Стоичков. Случи се много бързо, имаше интерес и от други отбори. Но когато ЦСКА ми се обадиха, всички други останаха настрана и единствено се фокусирах да дойда тук. Не е имало тежки преговори, много бързо всичко се случи.

В началото ми беше трудно и нормално, след като не бях играл дълго време. Завърнах се в България, за да започна да играя. Всяко начало си има своите трудности, но ЦСКА ми помогна много в тази ситуация и аз винаги ще им бъда благодарен" - каза още пред "блиц". А какво предстои за ЦСКА в паузата за националите?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички