Оксфорд обяви Вилдсхут по любопитен начин (ВИДЕО)


Оксфорд обяви Вилдсхут по любопитен начин (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1453 0

ЦСКА официално се раздели с офанзивния си футболист Яник Вилдсхут. 30-годишният суринамец с нидерландски паспорт бе продаден на английския Оксфорд Юнайтед, който през новия сезон ще се подвизава в Лига 1. Това е третото ниво на английския футбол, като през миналата кампания тимът завърши на осма позиция. 

Двата клуба не разкриват финансовите параметри по сделката, но според специализирания сайт по трансфери Transfermarkt футболистът е бил оценен на 400 000 евро към 31-и май тази година.

"Обичам периода си в Англия и харесвам стила на футбола, който играе Оксфорд. Мисля, че стилът ми ще съвпадне с този на клуба. Мениджърът се отнесе по страхотен начин с мен. Това е много перспективен клуб и нямам търпение да започна", заяви нападателят, който в миналото се е подвизавал за Мидълзбро, Уигън, Норич, Кардиф и Болтън.

Междувременно от клуба споделиха видео от официалния профил на Лигата на конференциите, което е записало единственият гол на Вилдсхут с "червената" фланелка. Той го стори след 45 срещи, като даде и 4 асистенции.

Припомнете си попадението на офанзивния играч срещу Рома:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички