5 часа разлика за Иван Турицов: Задушен от любов до "изгонен" от ЦСКА (ВИДЕО)


5 часа разлика за Иван Турицов: Задушен от любов до "изгонен" от ЦСКА (ВИДЕО)
Снимка: cska.bg

10129 0

Привържениците на ЦСКА бяха на стадион "Българска армия", за да създадат един истински празник за своя отбор. Празник, който да завърши с кулминация - добра игра и добър резултат срещу Сепси в първия мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Часове преди ЦСКА - Сепси

Всичко започна с "фойерверки". Играчите на "армейците" бяха посрещнати в изключителна атмосфера - още от слизането от автобуса. Стотици, дори хиляди фенове искаха да накарат футболисти да усетят тяхната любов, тяхната подкрепа. Тя бе най-концентрирана към любимците им в тима. А един от тях несъмнено бе българинът, който играе най-често в отбора в последните години. Иван Турицов.

Той получи и капитанската лента, а любовта на феновете към него не намаля дори след онази изпусната дузпа срещу ЦСКА 1948, която вероятно коства титлата на "армейците". Дори напротив, сякаш се увеличи - чрез огромна подкрепа.

Показателно е и че след слизането от автобуса Турицов не можа да се насочи към съблекалните, след като бе "задушен" от фенската любов. Хората искаха да се снимат с него, да получат автограф, да се докоснат до любимеца си.

По време на ЦСКА - Сепси

Играта на ЦСКА отново не бе убедителна - както във всички мачове от новия сезон. Почти никой от футболистите не показа добро ниво, а изключение не прави и Иван Турицов, дори напротив. Подкрепата от трибуните обаче бе в пълен контраст. Песните и подкрепата не стихваха въпреки продукцията.

Освирквания и неодобрителни възгласи се появиха най-вече, когато резултатът стана негативен. Но в момента, в който започнаха по-мащабно, сякаш лавина набра сила и покри терена. Покри играчите, които правеха още повече грешки, получиха два гола след ужасяващи грешки, уцелиха две греди срещу тях. Бяха неузнаваеми.

След ЦСКА - Сепси

След последния съдийски сигнал остана само негативизъм. Първоначално плануваният празник се превърна във фарс. А кулминацията не бе победа за ЦСКА срещу Сепси. Кулминацията не бе и поражението. Кулминацията бе угасването на една огромна любов - тази на феновете към Иван Турицов.

Българският бранител не сдържа нервите си, отговори на фенското неодобрение по недопустим начин, по какъвто нямаше правото да го стори. Следващият път, в който слезе от автобуса, няма да има "фойерверки".

Дали и колко са прави феновете? Става въпрос за Човек, но Капитан... Капитан, но Човек.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички