Двама от ЦСКА са аут за Спартак Варна, Херо също има проблем


Двама от ЦСКА са аут за Спартак Варна, Херо също има проблем
Снимка: Lap.bg

6288 0

На 18 март (събота) ЦСКА е домакин на Спартак Варна в мач от 24-тия кръг на Първа лига, който ще стартира в 17:00 ч. на стадион "Българска армия".

Този път "армейците" ще бъдат със своя старши треньор - Саша Илич, който се завръща след изтърпяно наказание от две срещи, но сърбинът няма да може да разчита на двама футболисти за сблъсъка срещу "соколите", информира "Тема Спорт".

Това са Браян Морено и Жеферсон! Морено получи петия си жълт картон срещу ЦСКА 1948 и ще трябва да изтърпи наказание от един двубой, докато Жеферсон бе декориран в жълто за девети път срещу ЦСКА 1948 и ще бъде наказан за два мача (+ 1/4-финала за Купата срещу Черно море, 4 април).

*Важно е да се отбележи, че Джонатан Линдсет е застрашен да пропусне битката с Черно море, защото в момента е на "кота 4" и следващо официално предупреждение ще доведе до спиране на правата му за една среща. 

Сходни проблеми има и наставникът на Спартак - Димитър Димитров, който няма да може да разчита на един от най-добрите си футболисти от началото на пролетния полусезон - Ивеш Ромей. Панамецът получи жълт картон №5 при загубата от Локомотив София с 1:2 на 11 март и ще бъде наказан за визитата на "Армията".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Илиев за ЦСКА - Спартак Варна: Това е като Купата на България - все едно играеш с отбор от "Б" група

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички