Венци Стефанов потвърди трансфера на Кирилов и отсече: Лудогорец има качествен състав, другите са ментета


Венци Стефанов потвърди трансфера на Кирилов и отсече: Лудогорец има качествен състав, другите са ментета
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2729 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов потвърди новината, че Радослав Кирилов вече не е играч на "белите", а е преминал в отбора на ЦСКА 1948!

"Да, Ради вече е в ЦСКА 1948", призна той в коментар пред "Sportal".

Босът на най-стария столичен клуб говори и за представянето на Лудогорец, ЦСКА, Левски и Ботев Пловдив в евротурнирите, заявявайки, че "орлите" имат качествен състав, а другите са ментета:

"Снощи Лудогорец постигна успех, стигайки до груповата фаза на Лига Европа. Това не е случайно - Лудогорец има качествен състав, добри футболисти. Другите са ментета. Направи ли ви впечатление, че снощи в стартовия състав на ЦСКА имаше само двама българи. При Лудогорец - също двама. Левски и Ботев Пловдив отдавна отпаднаха, направиха чики-рики, както казваше Ристосков едно време".

"Сред титулярите на четирите български отбора в евротурнирите имаше общо десетима българи. Е, как да стане? С Ла Бамба и Ламбада няма как да тръгне нагоре българският футбол. На новия национален селекционер дупе да му е яко, това ще кажа", допълни Венци Стефанов.

Вижте още: Херо посочи в какво Лудогорец превъзхожда Левски и назова 5 отбора, които ще се борят за медалите в Първа лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички