Красимир Каракачанов награди Димитър Пенев с карабина


Красимир Каракачанов награди Димитър Пенев с карабина

1246 0

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев бе специално награден от министъра на отбраната в България Красимир Каракачанов за дългогодишна активна дейност в ЦСКА, висок професионализъм като селекционер на националния отбор по футбол, принос към сигурността и отбраната на страната и във връзка с честването на 75-годишния му юбилей. Пенев получи 7,62 мм карабина и грамота.

"Димитър Пенев е точно от това поколение български футболисти, които направиха от футбола онази магична игра, заради която хората отиваха на стадионите. ЦСКА беше клуб на Българската армия и именно като такъв той постигна забележителни резултати не само на българско, но и на европейско и световно ниво, и то при поколението на г-н Пенев. И като Министерство на отбраната не можем да не изразим нашата признателност към него като човек, който караше цялата армия да се гордее с играта на ЦСКА" - заяви Каракачанов.

Димитър Пенев благодари за отличието и пожела на всички още много поводи за радост. Междувременно, близък до Кристиян Малинов призна, че той иска да играе в Глазгоу Рейнджърс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички