Велислав Вуцов с ироничен коментар към ЦСКА и Бербатов, намеси и Фидел Кастро


Велислав Вуцов с ироничен коментар към ЦСКА и Бербатов, намеси и Фидел Кастро
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3378 0

Бившият треньор на Левски Велислав Вуцов се изказа доста иронично по адрес на организирания от Димитър Бербатов конгрес на 18 март. Намесвайки името на покойния кубински лидер Фидел Кастро, той заяви следното пред канала на "8888.bg" в YouTube:

"Върховна тъпотия! Събраха се, пиха по едно кафе и решиха, че ще отстранят някой. Направиха си конгрес… Единственият клуб, професионален, който имаше представител, беше ЦСКА. Всички други ги нямаше. Когато на трибуната се появи човек от Русокастро, аз викам да не би да е дошъл на Фидел Кастро роднина някой? А то било някакво село, там сигурно са се родили към 750 таланта за българския футбол…", заяви в свой стил Вуцов и продължи:

"Не може тези хора да искат да управляват футбола в България, без там да са били Левски, Ботев, Локомотив Пловдив, Берое, Черно море…".

В един момент бе засегната и темата за мача между Левски и ЦСКА от 6 март, който се игра на заснежения стадион "Васил Левски":

"Какви проблеми има ЦСКА? Отидоха да ходят на конгрес и не знам какво си, вместо да си гледат мъртвия отбор. Те не могат да вземат точка. Единственият им шанс беше, че заваля сняг срещу Левски. Трябваше да си е едно хубаво време, да си ги напердашиме и да си седнат на задника рано-рано", отсече Вили Вуцов.

Вижте още: Тодор Батков защити изключените клубове и ЦСКА, призова Бербатов и Михайлов "да седнат и да се разберат"

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички