Даниел Боримиров не пожали Димитър Бербатов - Левски не е получавал покана за конгрес на БФС


Даниел Боримиров не пожали Димитър Бербатов - Левски не е получавал покана за конгрес на БФС
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

3514 0

Легендарният полузащитник на Левски, който в момента е председател на Управителния съвет на "сините" - Даниел Боримиров, даде интервю пред "Мач Телеграф", в което коментира последните "горещи" събития около Българския футболен съюз.

Той заяви, че конгресът на Димитър Бербатов от 18 март е "просто фарс", защото:

"Това си е чисто и просто фарс. Точно хората на Бербатов обжалват до ден днешен решенията от конгреса, който се проведе миналия октомври. Съдът още не е излязъл с решение по този казус. Как може при това положение да се прави нов конгрес?", запита 52-годишния Боримиров и допълни:

"Още повече именно Бербатов настоя представители на ФИФА и УЕФА да проследят конгреса, а такива не видях миналия петък. Бербатов сам си противоречи, а действията му са в ущърб на българския футбол".

Силният човек на "Герена" поясни и каква е практиката при организиране на конгреси и разкри, че покана за присъствие към Левски не е пристигала:

"И още нещо – когато се организира, първо се изпращат покани до клубовете, а те от своя страна пращат до БФС кой ще ги представлява. До Левски такава покана не е постъпвала. Явно така е било за всички отбори в Първа лига, а само ЦСКА бяха в залата...Истината е, че няма как конгресът на Бербатов да е легитимен, когато на него са присъствали само 12% от клубовете", завърши Даниел Боримиров.

Вижте още: Какво каза самият Димитър Бербатов след снощните решения на Изпълкома на БФС?!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички