В Сепси нямат търпение за дуела с ЦСКА в Европа: Силен противник, но не и невъзможен


В Сепси нямат търпение за дуела с ЦСКА в Европа: Силен противник, но не и невъзможен
Снимка: Официален фейсбук страница на Сепси

1941 0

Вратарят Роланд Никзули, един от най-добрите и постоянни играчи на Сепси, анализира предстоящите сблъсъци с ЦСКА пред GSP.RO. Според него отборът му го очаква много трудни сблъсъци, но шансовете са равни.

"Ще бъде труден сблъсък, особено след като загубиха шампионата само с една точка разлика срещу Лудогорец. Дори не знам колко пъти са шампиони... Много са силни, а ЦСКА се бори наравно с тях".

В Сепси оцениха шансовете като равни

 "Очакват ни много трудни сблъсъци, трябва да сме много подготвени. Мисля, че имах какво да науча от мача с Рапид. И като игра, но и като привърженици, защото и в София ще има нажежаваща атмосфера”, каза Роланд.

На въпрос дали ЦСКА е труден съперник за всеки румънски отбор предвид сумите, инвестирани в трансфери, 27-годишният вратар отговори: "Силен съперник, но не и невъзможен. Трябва да изиграем шансовете си, започваме от 50:50. Ще видим след двата мача кой ще продължи по-напред. Искаме тази квалификация, ще се подготвим много добре! Шампионските мачове също са важни за нас, за да постигнем нашите вътрешни цели”. По-рано от УЕФА бяха определени и часовете за двата сблъсъка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички