УЕФА определи часовете на европейските мачове на ЦСКА и ЦСКА 1948


УЕФА определи часовете на европейските мачове на ЦСКА и ЦСКА 1948
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3345 0

На сайта на УЕФА бе актуализирана част от програмата на мачовете от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Част от нея засяга и българските отборите.

Ясна са часовете на двубоите на ЦСКА и ЦСКА 1948

ЦСКА ще приеме носителя на купата и суперкупата на Румъния Сепси в четвъртък, 27 юли, от 20:00 часа на стадион "Българска армия". Реваншът в Румъния е седмица по-късно - на 3 август, отново от 20:00 часа, като ще се играе на "Арена Сепси" в Сфънту Джордже.

ЦСКА 1948 посреща друг румънски тим ФКСБ ден по-рано - в сряда, 26 юли, от 20:30 часа на националния стадион "Васил Левски". По този начин УЕФА избгява двата отбора да домакинстват в близост в един и същи ден. Реваншът в Букурещ е в четвъртък, 3 август, от 20:00 часа.

Двубоите на Левски все още не са насрочени, тъй като официално не е ясен съперникът им. Припомняме, че северномакедонският Шкупи  победи с 5:0 като гост литовския Хегелман в първия мач от първия кръг. Това означава, че само чудо може да отстрани северномакедонците, за да не срещнат тима на Николай Костов на 27 юли и 3 август.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички