Саша Илич се вслуша във феновете на ЦСКА: След "крокодила" ще вземе и "паяка" (СНИМКА)


Саша Илич се вслуша във феновете на ЦСКА: След "крокодила" ще вземе и "паяка" (СНИМКА)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

28633 0

Саша Илич почти сигурно ще се вслуша в желанието на феновете на ЦСКА и ще даде възможност на един от най-перспективните юноши в клуба да попива опит от представителния тим. 

Става въпрос за впечатлилия по време на летния подготвителен лагер на "червените" в Австрия - Илиан Антонов, който изуми запалянковците с участието си в няколкото контроли. Тогава те поискаха да младокът да получи шанс и в официалните срещи. 

Юноша, близко до състава

Очертава се той поне да почне да пътува с представителния тим, след като през миналия сезон бе основна част от дубъла на "армейците" в Югозападната Трета лига. Още в събота се очаква той да тръгне с групата за визитата на Хебър в Пазарджик. 

В петък пък Антонов се похвали, че е участвал във фотосесия на клуба преди началото на кампанията, като постави емотиконка на "паяк". Любопитно е да се отбележи, че последното лятно попълнение на ЦСКА - Данило Асприля, напоследък е известен като "крокодила".

Вижте завидните умения, които Антонов показа по време на лагера на ЦСКА в Австрия!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички