В плен: Ултраси на ЦСКА се похвалиха със знамена на две враженски фракции (СНИМКИ)


В плен: Ултраси на ЦСКА се похвалиха със знамена на две враженски фракции (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС

12736 0

Новият сезон в Първа лига вече стартира. По-голямата част от първия кръг на надпреварата е в историята. По родните стадиони тимовете предоставиха солидна доза емоции, които изглежда са се пренесли и извън тях.

Колебливи първи стъпки от грандовете

ЦСКА, Левски и Локомотив Пловдив не започнаха по желания начин кампанията. "Армейците" завършиха 0:0 срещу Хебър в неделя. "Смърфовете" от своя страна също грабнаха точка от дербито срещу Ботев Пловдив, докато "сините" допуснаха поражение насред "Герена" от ЦСКА 1948. Точките обаче не са единственото изгубено от столичния и пловдивския гранд.

Битката е навсякъде

Това става ясно от нашумели в социалните мрежи публикации. Те идват от "червената" част на България, която въпреки ремито в Пазарджик, се похвали с действията си извън терена. Две от организираните групи привърженици на "армейците", носещи наименованията - "U.C.S.H" от гр. Самоков и "Office Boys" публикуваха онлайн кадри от пленени противникови знамена.

Едното такова е от фракция на Левски, докато другото видимо е принадлежало на фенове на Локомотив Пловдив. В ултрас културата отнемането на флаг представлява най-голямата загуба за отсрещната страна.

В края на изминалия сезон "сини" фенове пък отнеха такова на вечния съперник (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички