"В момента е в изгнание в България като съветник в ЦСКА" - британска медия описа Алън Пардю


"В момента е в изгнание в България като съветник в ЦСКА" - британска медия описа Алън Пардю
Снимка: Getty Images/Guliver

2726 0

С тези думи от заглавието на статията британското издание "Themag.co.uk" описва случващото се с Алън Пардю!

В своя материал медията проследява какво правят в момента бившите старши треньори на елитния английски Нюкасъл, които са били назначени от стария собственик на клуба Майк Ашли...

"Той замени Крис Хютън, въпреки че беше уволнен от Саутхемптън при последната си работа. Обеща на феновете, че Анди Керъл няма да ходи никъде, след което го продадоха в Ливърпул само седмици, след като пое управлението на "Сейнт Джеймсис Парк"", пише изданието за Пардю и добавя:

"В момента е в изгнание в България като съветник в ЦСКА. Неговата работа в Кристъл Палас и Уест Бромич беше катастрофа, а в адо Ден Хааг спечели само един мач. Работата в Нидерландия вероятно ще му е последна като старши треньор".

Припомняме, че 60-годишният Алън Пардю работи като съветник на собствениците на българския гранд ЦСКА, а за последно бе наставник на Адо ден Хааг (2019 - 2020 г.). Престоят му начело на "свраките" датира от периода 2010 - 2014 година!

Вижте още: Нюкасъл продължава модернизацията си със звезда на Бенфика?

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички