ЦСКА призна и сагата приключи: Жорди Кайседо е продаден!


ЦСКА призна и сагата приключи: Жорди Кайседо е продаден!
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3245 0

С публикация в официалния си профил във Фейсбук, ръководството на ЦСКА призна, че нападателят Жорди Кайседо е ПРОДАДЕН!

От написаното става ясно, че еквадорецът сам е пожелал да бъде трансфериран и то в конкретен клуб, чието име на този етап не се разкрива! (по-рано днес се появиха информации за мексиканския Тигрес).

"Червените" допълват, че решението за продажбата е било взето "предвид нежеланието на Кайседо да играе за ЦСКА, непрофесионалното му отношение и неуважение, демонстрирано към клуба и отбора".

Условията между двата клуба са договорени, както и тези на самия Кайседо, който трябва да премине медицински тестове и след това трансферът ще бъде обявен официално. Нападателят приключва престоя си при "червените" с 31 гола в 65 мача.

Ето какво написаха "червените":

"Информация за бъдещето на Жорди Кайседо

Ръководството на ЦСКА проведе среща с нападателя с цел изясняване на всички въпросителни около поведението му през последните седмици. Кайседо беше категоричен, че няма интерес да продължи кариерата си в ЦСКА. Футболистът настоя и да бъде трансфериран в конкретен клуб.

Предвид нежеланието на Кайседо да играе за ЦСКА, непрофесионалното му отношение и неуважение, демонстрирано към клуба и отбора, собствениците се съгласиха, че продажбата на еквадореца е най-добрата опция.

Последваха няколко тежки дни на преговори, в които водещото за всички в ЦСКА беше интересът на клуба да бъде запазен. В крайна сметка Кайседо ще бъде трансфериран в чужбина, като условията между двата клуба са финализирани, договорени са и личните условия на футболиста. Остава той да премине медицински тестове, след което трансферът ще може да бъде обявен официално.

В клуба се работи усилено по намирането на класен централен нападател".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички