Бившият бранител на ЦСКА Борис Секулич похвали Илич и Туфегджич


Бившият бранител на ЦСКА Борис Секулич похвали Илич и Туфегджич
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1265 0

Бившият защитник на ЦСКА - Борис Секулич, похвали новия наставник на "армейците" Саша Илич. Пред "Мач Телеграф" бранителят заяви, че следи изявите на "червените" и вярва, че неговият сънародник ще съумее да помогне на тима да се върне на шампионския път.

"Не съм играл срещу него, като тийнейджър бях в по-нискоразредни тимове, а реално професионалната ми кариера започна в Словакия на 19 години. При все, че не съм фен на Партизан, знам какво означава Саша Илич за този клуб. Мисля си, че и всеки привърженик на Цървена звезда също го уважава, което трябва да ви говори достатъчно за него" коментира Секулич.

"Все още е млад треньор, но вече загатна за потенциала си в Чукарички, който издигна до третия по сила клуб в Сърбия. Със сигурност в София ще е различно, защото Чукарички няма чак толкова фенове, колкото ЦСКА, но той е свикнал с напрежението, защото толкова години е играл за „гробарите“, а и е рекордьор по мачове за тях.

Трудно ми е да кажа дали ще има успех, но дано да се получи. Смятам, че Лазар Туфегджич ще помогне. Гледах няколко мача от сръбското първенство и наистина игра отлично. Ако се представя така и в ЦСКА, феновете ще го заобичат.

„Поддържам контакт с приятели от София и мисля един ден дойда за някой уикенд, когато ми остане време през ваканцията. Винаги следя резултатите на тима, а понякога гледам и мачовете в интернет, но е трудно заради 8-часовата разлика с Чикаго.

Най-често сега съм със Станислав Иванов, моя съотборник във Файър, който дойде от Левски. Няколко пъти дори се басирахме на по една вечеря кой ще спечели дербито. Шегуваме се с него и винаги се закачаме кой клуб е по-голям и кой има повече фенове", допълни още той.

Ето каква радостна новина научи Саша Илич

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички