В Македония: С България като Русия и Украйна ли сме, та ЦСКА не иска да играе тук?


В Македония: С България като Русия и Украйна ли сме, та ЦСКА не иска да играе тук?
Снимка: Emona Tsoncheva LAP.bg

1623 0

В Македония видяха проблем и в притесненията на ЦСКА за това мачът им с Македония ГП в Лига на конференциите да се изиграе в Скопие. Някои тамошни медии излязоха със заглавия, в които се съдържаха думи като "скандално" и "опасно".

Журналист на pressingtv.mk стигна по-далеч и написа материал, озаглавен "Македония и България воюват ли като Русия и Украйна? ЦСКА София иска мачът с Гьорче Петров да се играе в Ниш". Вътре в него пише, че от България идва "опасна игра", без да се обяснява каква по-точно е тя.

"Въпросът е от какво се страхува българският отбор? Уплашени ли са от настоящата политическа ситуация и антибългарските протести, или наистина искат колкото се може повече фенове да дойдат и да подкрепят отбора си?", пише още в статията.

Според медията искането за смяна на мястото, където ще се играе мачът, е "особено притеснително" и "опасно". "Все пак УЕФА разрешава смяна на мястото само в крайни случаи, когато градът не е безопасен или страната е във война. Български и европейски политици не спират да идват в Македония и не е паднал косъм от главата им", пише изданието. 

"Другата опасна теза, която излагат българите, е, че сравняват мачовете между техните и нашите отбори с тези между Русия и Украйна, държави, които са във война", допълва pressingtv.mk. А ето как от Македония ГП се подиграха с ЦСКА.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички