Обрат: Мачът на ЦСКА с Македония ГП няма да се играе в Скопие


Обрат: Мачът на ЦСКА с Македония ГП няма да се играе в Скопие
Снимка: Cska.bg

4626 0

Двубоят между Македония (Гьорче Петров) и ЦСКА в квалификациите на Лигата на конференциите няма да се играе в Скопие, твърди македонското издание Sport1.mk. Македонските власти са взели решение да преместят мача заради "поредица от искания и натиск от страна на България".

Както е известно, в Скопие протичат масови протести, свързани с разрешаването на спора между Северна Македония и България. От мерки за сигурност местните власти са преценили, че е по-добре двубоят от Лигата на конференциите да се състои в друг град.

Като вариант за провеждане на мача се посочва град Струмица, който е най-близо до границата. От македонското издание обаче посочват, че това би довело до нов скандал, тъй като местният стадион не отговаря на стандартите на УЕФА и не бе разрешено на Академия Пандев да играе европейския си мач срещу Лехия Гданск там.

Македонският футболен съюз е запознат с желанието на македонските власти за преместване на двубоя и в следващите 1-2 дни се очаква да се състоят нови срещи, след които да се вземе окончателно решение. 

Припомняме, че преди дни от Македония ГП отпуснаха скандално малък брой билети за гостуващите фенове на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички