В Гана: Българският гигант ЦСКА ще подпише с тийнейджъра Бисмарк


В Гана: Българският гигант ЦСКА ще подпише с тийнейджъра Бисмарк
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1192 0

Все по-усилено се твърди, че младият атакуващ футболист Бисмарк Чарлс ще е третото ново попълнение на ЦСКА. Самият наставник на "червените" Бруно Акрапович открито призна, че иска да задържи играча, който мина през пробен период и игра в няколко контроли.

Бисмарк е на 19 години и е от Гана. Именно в неговата родина явно са много развълнувани от потенциалното му преминаване при "армейците", тъй като едно от водещите издания в страната се изказа доста ласкаво за този трансфер.

"Ексклузивно! Българският гигант ЦСКА ще подпише с тийнейджъра Бисмарк" - пише сайтът ghanasoccernet.com. През есента Бисмарк бе част от косовския елитен Трепча и в 17 шампионатни двубоя вкара 6 гола. Според сайта ЦСКА може да вземе стрелеца под наем до лятото, когато напълно да откупи правата му.

Самият Бисмарк остави добри впечатления в приятелските срещи за ЦСКА, в които взе участие. По-рано излезе неофициална информация, че ЦСКА е подписал дългосрочен договор с Бисмарк Чарлс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички