ЦСКА подписа дългосрочен договор с миналия проби Бисмарк


ЦСКА подписа дългосрочен договор с миналия проби Бисмарк
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1891 0

Нападателят Бисмарк Чарлс ще подпише 3,5-годишен договор с ЦСКА, твърди "Тема спорт". Ганаецът премина двуседмичен пробен период в клуба, по време на който успя да убеди треньора Бруно Акрапович, че има качества да носи червената фланелка.

19-годишният футболист изигра 70 минути общо в последните 3 контроли на ЦСКА. В мача срещу Локомотив (София) той показа скорост, дрибъл и гардиране на топката и асистира за втория гол при успеха с 3:1. Според изданието ръководството на клуба се е задействало по привличането на нападателя и вече е постигната договорка с него за контракт до лятото на 2024 година.

Трансферът ще бъде завършен до края на работната седмица, но Чарлс ще може да играе за тима не по-рано от мача с Лудогорец от трети пролетен кръг, който е на 27 февруари. Причината за това е бавната процедура по издаване на работна виза на играчи извън ЕС и по-специално от Африка. А с какъв играч се очаква да подпишат още "червените" вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички