В дебюта си: Непробиваем Санянг даде начало на пропиляна голова контраатака, феновете го оцениха (ВИДЕО)


В дебюта си: Непробиваем Санянг даде начало на пропиляна голова контраатака, феновете го оцениха (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

19205 0

ЦСКА записа добро представяне при успеха си с 1:0 над Базел във втората си контрола по време на лятната подготовка в Австрия. Двубоят бе неофициален дебют за гамбиеца Сейни Санянг, който се превърна в първото чуждестранно попълнение на "червените".

Той обаче се присъедини към тренировъчния лагер през последните дни, след като известно време имаше визови проблеми. Макар, че бе на броени тренировки с ЦСКА, той изигра силно полувреме срещу швейцарския гранд. 

Дебютът на африканеца

Санянг започна титуляр по традиционната си позиция на левия бек, където бе пробит само веднъж след индивидуална грешка, но единствено се стигна до корнер след своевременната му намеса. 

През останалото време той парира съперниковите опити, като Базел в даден момент насочи вниманието си в другите офанзивни варианти. 20-годишният африканец не пропусна и да покаже част от уменията, като единствено феновете не видяха нападение от него. 

Той заложи на по-дефанзивни действия, но това не му попречи след чудесен блок да даде началото на голова контраатака в края на 42-рата минута. 

Оценката на феновете след шансовете

Тогава в рамките на 20-тина секунди кълбото се прехвърли от едната до другата врата чрез постепенно нападение, но в крайна сметка нетипичният централен нападател Папазов не съумя да реализира.

Заслужено част от феновете похвалиха Санянг в социалните мрежи, като отчетоха обраната и смелата игра с топка в ръка, както и показания потенциал след минимален брой тренировки с отбора. 

Ето какво сподели Стамен Белчев по адрес на Сайни Санянг!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички