В ЦСКА взеха решение кой ще изпълни дузпа срещу Левски


В ЦСКА взеха решение кой ще изпълни дузпа срещу Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2297 0

В ЦСКА вече са взели решение кой ще изпълнява дузпа, ако се стигне до тогава срещу Левски. Тобиас Хайнц е основен фаворит да застане зад бялата точка. Двата отбора се изправят в последния мач за сезона в сряда, 7 юни, от 18:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Промяна в титулярния изпълнител на дузпите

Досега титулярният изпълнител на "червените" беше Иван Турицов. Той нямаше пропуск от 10-те си опита досега, но сгреши в най-неподходящия момент. В последните секунди на сблъсъка срещу ЦСКА 1948, който завърши наравно. Ако родният национал беше вкарал, в момента ЦСКА щеше да е лидер в класирането и да зависи само от себе си в битката за шампионската титла.

Досега в първенството червените получиха 9 дузпи, като реализираха 7 от тях. 4 вкара Турицов, а 3 – Дюкенс Назон, който е и другата опция освен Хайнц за изпълнител срещу Левски, пише "Тема спорт". С пропуск пък се отчете и капитанът Матей, като той отново дойде в заключителните епизоди на домакинско равенство на "Армията" – при 1:1 с Локомотив Пловдив. Часове преди двубоя с Левски обаче от ЦСКА заявиха, че Матей има сериозна контузия и ще отсъства в следващите месеци.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички