"В България няма лесни мачове" - Илич определи грешката на ЦСКА срещу Хебър


"В България няма лесни мачове" - Илич определи грешката на ЦСКА срещу Хебър
Снимка: LAP.bg

4373 0

Наставникът на ЦСКА Саша Илич очаквано не бе доволен от равенството срещу Хебър в Пазарджик. Според него вината е при "червените", тъй като са очаквали съперникът да играе защитно, но не са взети достатъчно мерки.

Не е това резултатът, който се е търсил

"Сигурно е, че първото полувреме не използвахме някои положения, които имахме. В такъв мач, в който отборът срещу нас се брани във всяка една минута, е трудно да играем. Така се случи, че мачът завърши 0:0, със сигурност не искахме този резултат, но така се получи накрая", заяви Илич.

Наставникът на "червените" допълни, че е очаквал отборът на Хебър да играе защитно и смята, че проблемът е в тях. "Имахме ситуации, Хебър се бори докрай, честитя им точката. Липсваха ни няколко играчи, имахме наказани, Асприля не е картотекиран, Туфегджич и Бисмарк са контузени. Никога през живота си не съм се оплаквал, няма да се оплаквам и сега", допълни сърбинът.

Ротацията на играчи

"Предстои ни Европа, така че трябва да ротираме играчи. С всяка изминала тренировка новите ще са още по-готови. В България няма лесни мачове, но мисля, че мачът с Крумовград ще зависи само от нас, от това как ще влезем и дали ще вкараме положенията си", завърши Саша Илич. А вратарят на Хебър изрази мнение, че играта при Любо Пенев се е променила коренно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички