В Беларус: Чакаме тестовете като руска рулетка, може да се стигне до кошмар срещу ЦСКА


В Беларус: Чакаме тестовете като руска рулетка, може да се стигне до кошмар срещу ЦСКА

834 0

Вълненията в Беларус покрай ситуацията с местния БАТЕ Борисов дни преди двубоя му срещу ЦСКА продължават. Причина за това е коронавирусът, който може да се е настанил в тима преди важната битка от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

"Футболистите на БАТЕ Борисов си правят тестове постоянно и сега всички чакат техните резултати. Това е като черно петно, като постоянна лотария - "руска рулетка" в модерен вариант. И ще стане дори по-лошо, ако историята се повтори и се случи това, което се случи с младежкия тим и при кацането в България се установят още заразени.

Това не само, че може да отслаби сериозно отбора, но и може да доведе до отмяна на мача и служебна загуба. Вярно е, че в отбора на ЦСКА също имаше двама заразени с коронавирус, но това бе преди седмица и оттогава няма повече медицински новини от "армейците" - споделя популярният беларуски журналист Сергей Канашиц.

Освен това, той посочва, че ЦСКА е записал равенство 1:1 в последния си мач срещу Черно море и че БАТЕ трябва да е в по-добра психологическа настройка заради успеха си с 5:2 в последната си среща. Междувременно, от ЦСКА разкриха резултатите от последните тестове за коронавирус.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Легендата на Германия Герд Мюлер живее в старчески дом и с прогресивна деменция

До 2014 година Герд Мюлер - велик германски футболист и носител на "Златната топка", редовно се появяваше в...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама