В Беларус: Чакаме тестовете като руска рулетка, може да се стигне до кошмар срещу ЦСКА


В Беларус: Чакаме тестовете като руска рулетка, може да се стигне до кошмар срещу ЦСКА
Снимка: Getty Images/Guliver

1107 0

Вълненията в Беларус покрай ситуацията с местния БАТЕ Борисов дни преди двубоя му срещу ЦСКА продължават. Причина за това е коронавирусът, който може да се е настанил в тима преди важната битка от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

"Футболистите на БАТЕ Борисов си правят тестове постоянно и сега всички чакат техните резултати. Това е като черно петно, като постоянна лотария - "руска рулетка" в модерен вариант. И ще стане дори по-лошо, ако историята се повтори и се случи това, което се случи с младежкия тим и при кацането в България се установят още заразени.

Това не само, че може да отслаби сериозно отбора, но и може да доведе до отмяна на мача и служебна загуба. Вярно е, че в отбора на ЦСКА също имаше двама заразени с коронавирус, но това бе преди седмица и оттогава няма повече медицински новини от "армейците" - споделя популярният беларуски журналист Сергей Канашиц.

Освен това, той посочва, че ЦСКА е записал равенство 1:1 в последния си мач срещу Черно море и че БАТЕ трябва да е в по-добра психологическа настройка заради успеха си с 5:2 в последната си среща. Междувременно, от ЦСКА разкриха резултатите от последните тестове за коронавирус.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама