Юрген Матей обясни защо е избрал да подпише с ЦСКА


Юрген Матей обясни защо е избрал да подпише с ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2150 0

Едно от новите попълнения на ЦСКА Юрген Матей обясни защо е избрал "червените" и българското първенство за място, където да продължи кариерата си. Той призна, че е имал няколко варианта, но ЦСКА е бил най-добрата опция.

"Исках да играя в чужбина и всичко го знаеха. Това беше възможно най-добрата опция пред мен. Аз получих значително по-добра оферта от финансова гледна точка и също така ще играя в топ клуб. Тази комбинация е важна, а още по-важно е доброто усещане. Аз и съпругата ми сме убедени, че това е изборът, който трябва да направим сега“, заяви защитникът.

"ЦСКА може да се класира за Лига Европа и да участва в квалификациите на турнира. Участието в европейските клубни турнири би било хубав бонус за мен. Разбрах, че настоящият сезон ще приключи след няколко седмици и веднага след това ще започне новия. Пристигнах в София в неделя. Направих си задължителен тест за коронавирус, защото в противен случай нямаше да мога да се присъединя към отбора. Запознат съм, че ситуацията в България с коронавируса е добра. Все още много неща не са отворени. Страната се справя добре с пандемията", разказа още той. А кой играч на Левски го е поздравил за трансфера му и какво му е казал - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички