Спиерингс поздравил Юрген Матей за трансфера му в ЦСКА


Спиерингс поздравил Юрген Матей за трансфера му в ЦСКА
Снимка: Getty Images/Guliver

1871 0

Атакуващият халф на Левски Стайн Спиерингс е поздравил сънародника си Юрген Матей по повод трансфера му в ЦСКА. Двамата може да се изправят един срещу друг още в събота, когато "червени" и "сини" играят своя първи мач от Първата шестица.

"Тук изглежда страхотно. Говорил съм с редица момчета, които са играли в София и чух само положителни отзиви. Говорих, например, със Стивън Перейра, който също игра в ЦСКА. Стайн Спиерингс играе за Левски. Той ми изпрати sms, за да ме поздрави за трансфера в ЦСКА", коментира защитникът, цитиран от dsport.bg.

Нидерландецът призна, че е искал да играе в чужбина и че е имал няколко варианта къде да продължи кариерата си. "Това беше възможно най-добрата опция пред мен. Получих значително по-добра оферта от финансова гледна точка и също така ще играя в топклуб. Тази комбинация е важна, а още по-важно е доброто усещане. Аз и съпругата ми сме убедени, че това е изборът, който трябва да направим сега", категоричен бе Матей. А кой играч още тази седмица ще стане футболист на друг отбор вижте тук. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички