Уникално отношение: Нов в ЦСКА получи безрезервна подкрепа от феновете, той им се отблагодари (ВИДЕО)


Уникално отношение: Нов в ЦСКА получи безрезервна подкрепа от феновете, той им се отблагодари (ВИДЕО)
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2968 0

Едно от последните нови попълнения в ЦСКА - Джонатан Линдсет, се очертава за един от ключовите играчи в състава на Саша Илич. Норвежецът акостира на "Армията" от елита в родината му, а там е определян за един от "най-перспективните" футболисти. Той продължава да се климатизира в новата обстановка, но бързо успя да усети подкрепата на привържениците.

Офанзивният играч е наистина от броени дни в лагера на "червените", но вече натрупа цели три срещи за новия си тим - записа 101 минути срещи Сейнт Патрикс и пълни 90 при скромния успех над Септември от шестия кръг в Първа лига. Неговата "звезда" над феновете изгря още при домакинството на ирландците, когато за много кратко време доказа борбения си дух и част от възможностите си.

Така се стигна и до дебюта на Линдсет на "Армията" срещу столичния тим на Славко Матич и Валери Божинов. Норвежецът имаше за задача да гради атаките през цялата среща, въпреки че вероятно ще стартира и срещу Базел в четвъртък. Личи си, че той е в добра форма, тъй като първенството в родината му е в разгара си.

Неговото представяне бе оценено на високо ниво от безспорно критичните "червени" фенове, които наблюдават и анализират всяка една грешка на любимците си. От клуба публикуваха 2-минутно видео, в което новото попълнение не може да си "поеме дъх" от снимки и разговори с десетки фенове, останали в неделя вечер, за да се докоснат до него. Той бе изпратен с поздравления за добре свършената работа до момента!

Вижте как се разви срещата със Септември!

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички