Саша Илич трябва да вземе ключови решения преди гостуването на ЦСКА в Северна Македония


Саша Илич трябва да вземе ключови решения преди гостуването на ЦСКА в Северна Македония
Снимка: Emona Tsoncheva LAP.bg

1240 0

Отборът на ЦСКА се готви за гостуването на Македония ГП във втория квалификационен кръг за влизане в Лигата на конференциите. Наставникът на "червените" Саша Илич е изправен пред няколко казуса, твърди, за които трябва да намери решение,  твърди "Тема Спорт".

Може би най-голямата дилема пред сръбския наставник се свежда до офанзивата на отбора и човекът, който ще я води. В първите два кръга тази задача бе поверена на Калоян Кръстев, но той не се справи отлично с нея и бе колеблив. Новодошлият Дюкенс Назон пък не се намира в оптимална форма, но все пак бе включен в групата за мача с македонците. Друг вариант пред Илич е Маурисио Гарсес, който вкара две попадения срещу Арда, играейки на върха на атаката, но сам заяви, че не се чувства комфортно там.

Другите два проблема пред Илич са свързани със защитата и нейното предмостие. Мено Кох, в зависимост от състоянието си, е възможно да замени неубедителния Християн Петров в ядрото на отбраната до капитана Матей. Тибо Вион, който не впечатли срещу Локо София в „Надежда“, пък може да отстъпи мястото си в полза на Жеферсон. Очаква се Илич да вземе окончателното си решение след тренировката в Скопие тази вечер (20 юли).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето кои футболисти няма да пътуват с ЦСКА до Северна Македония.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички