Турицов: Можехме да победим Базел и с повече, но да не летим в облаците!


Турицов: Можехме да победим Базел и с повече, но да не летим в облаците!
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1323 0

Защитникът на ЦСКА Иван Турицов сподели, че в отбора цари еуфория след победата над Базел в първия плейоф на Лига на конференциите. Той призова тима и феновете да не "летят в облаците" след успеха, тъй като предстои реванш.

"Голяма е радостта и еуфорията, но мисля, че имаме още един много важен мач. Трябва да играем както днес. Едната крачка я направихме, остава и другата. Силно се радвам, че победихме", започна Турицов след победата на "Васил Левски".

"Имахме положенията, можеше да победим и с по-голям резултат. Но нека не подценяваме отбора на Базел, защото той има качествен състав, един голям отбор е, с голяма история. Нека не летим в облаците", призова той.

"В единия мач победихме, нека да видим в другия какво ще стане. Не мога да сравнявам с предишния ни мач срещу Базел, защото бях контузен и не играх. Надявам се пак да победим", завърши националът. Ето какъв бе коментарът след победата на съотборника му Линдсет.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички