Саша Илич: Фантастична победа, но искам още по-умен ЦСКА в реванша


Саша Илич: Фантастична победа, но искам още по-умен ЦСКА в реванша
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1882 0

Треньорът на ЦСКА Саша Илич беше изключително доволен не само от резултата, но и от играта на своя тим в първия плейоф срещу Базел в Лига на конференциите.

"Първо, искам да поздравя футболистите за фантастичния мач и победата. Второ, искам да поздравя феновете, мисля, че и днес разбраха колко много значат за нас. И третото, което искам да кажа, е, че видяхте как Базел са изключително опасни и могат да накажат всяка грешка. За щастие, днес не направихме много грешки, но видяхте как в края на първото полувреме можеха да ни отбележат", започна той пред "Диема спорт".

Относно коментара, че "червените" са били доста опасни и са отправили 17 удара към вратата на швейцарците, Илия заяви:"Радвам се, доста добре играхме срещу Базел. Играта ни вървеше с подкрепата на публиката, но трябва да разберем, че това беше само първата част. Ако искаме да продължим, след една седмица трябва да играем още по-добре от тази вечер".

"Базел е изключителен отбор, имат футболисти, които за секунди могат да накажат наша грешка. Грешките в Швейцария трябва да ги сведем до минимум, но имаме седм дни да се приготвим и ще видим какво ще бъде", допълни той.

Относно представянето на младия Християн Петров, който замени Брадли де Нойер на бека тази вечер, треньорът каза: "Изключително съм доволен от начина, по който игра. Може това да не е неговата позиция, при мен му беше първи мач на нея и съм много доволен.

Запитан колко ще помогне в реванша, че ЦСКА е играл на "Сейнт Якоб-Парк", Илич заяви: "Когато става въпрос за самочувствие, да, имаме няколко футболисти, които са играли тогава. Но това беше време на пандемия, нямаше фенове, сега ще бъде различно"

"Ако за първия мач казах, че искам ЦСКА да играе умно, за реванша бих казал, че искам да играем още по-умно", завърши сърбинът. А ето как Георги Велинов надъха ЦСКА за мачовете с Базел. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички