Линдсет: В реванша трябва пак да бягаме много, но и да играем футбол


Линдсет: В реванша трябва пак да бягаме много, но и да играем футбол
Снимка: facebook.com/cskasofiaofficial

2042 0

Атакуващият халф на ЦСКА Джонатан Линдсет коментира успеха на тима над Базел в първия плейоф за влизане в групите на Лига на конференциите. Той сподели и как се чувства в тима и какви качества у него харесва треньорът Саша Илич.

"Доста тичахме, борихме се от първата минута. Знам, че трябва да се борим във всеки мач, за всяка една точка. Всички го осъзнаваме. Базел са страхотен отбор, но и ние показахме, че сме много добър тим", каза норвежецът пред "Диема спорт".

По повод това как се чувства в ЦСКА халфът заяви: "Наслаждавам се на всеки момент, всички са страхотни с мен и искам да им благодаря". Относно различния формат на провеждане на първенството спрямо този в Норвегия думите му бяха: "За мен не е проблем, защото идвам в добра форма".

"Саша Илич харесва в мен моята агресия, такъв тип играч съм аз, пресирам съперника и той се наслаждава на агресията ми", допълни Линдсет, а относно реванша след седмица заяви: "Пак трябва да се борим, да тичаме много, но и да играем футбол, защото, ако не държим топката, ще имаме проблеми". А ето какво сподели след победата Саша Илич

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички