Турицов каза простата истина: Футболистите сме виновни - нищо не се получи


Турицов каза простата истина: Футболистите сме виновни - нищо не се получи
Снимка: Emona Tsoncheva / Vladimir Stoyanov / LAP.bg

8814 0

Най-добрият играч на ЦСКА във финала с Левски - Иван Турицов, не можеше да скрие разочарованието си след поражението от "сините", оставила "червените" без трофей през този сезон. 

Той заяви категорично, че Левски е бил по-добрият отбор и не може да си обясни защо "червените" са се представили по този начин. 

"Нищо не се получи - 90 минути без точен удар не можем да отбележим гол. Направихме грешка, която беше фатална. С доза късмет ни отбелязаха, но Левски заслужаваше повече победата", сподели Турицов пред "Diema Sport". 

"Изключително много съм разочарован. Не ми се говори. Не може във финал пред 40 хиляди фена в дерби да няма агресия. Това е просто недопустимо. Липса на концетрация ли, какво ли, просто не мога да си го обясня. 

Със сигурност оказва влияние постоянната смяна на треньори. Но ние сме професионалисти и трябва да се борим. Дано не се случва занапред. В много важен момент се направиха тези рокади, но не е това причината за загубата. Ние бяхме виновни а загубата! 

Едно извинявай не е достатъчно. Без титла, сезонът за ЦСКА е провален. Пак повтарям - едно извинявай не е достатъчно", отсече десният бранител на "червените". 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Пардю със странно изказване след поражението от Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички