Трима таланти на ЦСКА се отдадоха на заслужена почивка из Европа


Трима таланти на ЦСКА се отдадоха на заслужена почивка из Европа
Снимка: Stephen McCarthy / Harry Murphy / Tyler Miller / LAP.bg

1531 0

Трима от българските таланти в състава на ЦСКА се отдадоха на заслужена почивка, след като "армейците" изиграха последния си мач за годината, останаха на върха в Първа лига и продължиха към 1/4 финалите в Купата на България.

Иван Турицов, Галин Минков и Иван Митрев са отлетели заедно към нидерландската столица Амстердам, след което заминаха за "вечния град" Рим, пише "Тема Спорт".

Родните състезатели се похвалиха с много снимки от известните градове, на които могат да се радват 1 месец - колкото е почивката за "червените" футболисти.

Тя е най-сладка за капитана на "армейците" Иван Турицов, за когото е първа такава от почти година. Един от най-добрите защитници в България, освен че беше част от двубоите на "червените", имаше ангажименти и с националния отбор, които го оставиха без време за голяма почивка.

За играчите на ЦСКА тя стартира на 2-и декември, когато ръководството на клуба организира Коледен банкет. На него бяха раздадени различни отличия за изминалата година, като Турицов спечели това за най-добър играч.

Ето кои млади "червени" таланти най-вероятно ще получат поле за изява от треньора Саша Илич

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички