Трима от ЦСКА със сигурност са аут за БАТЕ, Тиаго е под върпос


Трима от ЦСКА със сигурност са аут за БАТЕ, Тиаго е под върпос
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1408 0

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев разкри кои играчи няма да могат да вземат участие в двубоя срещу БАТЕ Борисов. Срещата от втория предварителен кръг на Лига Европа е в четвъртък (17 септември) от 20 часа на "Армията".

"Освен двамата под карантина – Ахмедов и Занев, за съжаление Турицов няма да бъде в групата, Тиаго не е на 100% след контузията, въпреки че във Варна рискувах с него, утре ще направи фитнес тест и ще решим дали ще играе като титуляр. Да, мисля, че шансовете ни са 50/50", заяви Белчев на пресконференцията.

"В един мач отборът трябва да влезе първо подготвен физически и психически, и да спазваме дисциплина, за да извлечем максимума. Работим за късмета. Не се оплакваме от него, но зад това стои страшно много работа. На нас ни се иска винаги да решаваме нещата по-рано, но пък за това мачът се играе 90 и повече минути. В Европа и света много от мачовете се решават в края, когато настъпи умората, което е добре за нас. Трябва да видим много по-различен отбор от мача със Сиренс поради простата причина, че Бате е по-класен отбор.

Да, така е, надяваме се преди мача с Локо Пд да имаме и друг двубой, не трябва да се оправдаваме, затова имаме 20 човека. Трябва да бъдем готови във всеки един мач. Първо, на този пост имаме двама контузени, Асен Дончев е с много тежка контузия, ще отсъства 7-8 месеца, при всички положения щеше да получи шанс. Доколкото за нови футболисти, има време, но нека не бързаме, иска ми се на мен да имаме алтернатива там, знаете, че Гълъбов не е типичен десен краен защитник, но вярвам, че ще се справи“, допълни наставникът.

А кои са двете неща, според Белчев, които може да помогнат на ЦСКА да победи БАТЕ - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички